Vad våra kunder säger

"Bästa butiken!"
Kundrecension på Google

"Helt magiskt att besöka, inte bara för sortimentet. Liz som driver butiken har en passion för det hon gör och det hon erbjuder som verkligen syns och känns. Besök henne, även om du inte är vegan för närvarande. En massa varor som är bra för dig och din kropp!
Kundrecension på Google

"Fantastiskt fin och välsorterad butik!"
Kundrecension på Facebook

"En underbar affär med den mest trevlig och hjälpsamma personalen omöjligt att gå därifrån utan ett leende på ditt ansikte."
Kundrecension på Facebook

Blogg

Från bloggen

Naturlig hudvård

Bra hudvårdsprodukter innefattar en hel del men framförallt är det de produkter du faktiskt använder - produkter som är enkla och du ser fram mot att använda - inte de som blir ståendes i badrumshyllan. EcoBySonya är … läs mer

Zero Waste

Visst har du också tänkt på hur mycket förpackningar som slängs? Produkter i linje med zero waste är oftast sparsamt förpackade och oftast helt plastfria produkter - produkter som har minimal påverkan på miljön - både… läs mer

Veganska skor

Det senaste tillskottet i butiken är just nu Vegetarian Shoes. De har sedan 1990 tillverkat sköna, snygga och hållbara skor. Skorna tillverkas av hållbara material och en av våra favoriter är Approach Mid som är en va… läs mer

Sidnumrering