GreenLiving - VeganButiken i Borlänge

Frakt alltid 59kr | Beställ innan kl 12.00 för att skicka ditt paket samma vardag | Brett sortiment | Personlig kundservice

Grön, medveten &

hållbar shopping

Vi är ett litet företag i mitten av Dalarna, med en stor passion för hållbarhet, djurens rättigheter och schyssta varor. Det viktigaste för oss är att Du blir nöjd. Sortimentet är anpassat till våra kunders efterfrågan. Hela sortimentet är veganskt - och det mesta ekologiskt. Tveka inte att kontakta oss när du funderar över något - kundservice är det bästa vi vet.

Vad våra kunder säger

"Bästa butiken!"
Kundrecension på Google

"Helt magiskt att besöka, inte bara för sortimentet. Liz som driver butiken har en passion för det hon gör och det hon erbjuder som verkligen syns och känns. Besök henne, även om du inte är vegan för närvarande. En massa varor som är bra för dig och din kropp!
Kundrecension på Google

"Fantastiskt fin och välsorterad butik!"
Kundrecension på Facebook

"En underbar affär med den mest trevlig och hjälpsamma personalen omöjligt att gå därifrån utan ett leende på ditt ansikte."
Kundrecension på Facebook