Kategorier
Uncategorized

God fortsättning

Vill börja med att rikta ett stort tack till alla er som besökt butiken under året, alla hejarop och positiva ord, alla önskemål om hur ni vill att butiken ska se ut och utvecklas och ett stort tack till alla leverantörer – över 60 stycken nu! Tillsammans skapar vi ett riktigt fint GreenLiving. En butik som ska underlätta för en grön medveten livsstil, där kvalitét och hållbarhet är ledorden.

Att som företag ta ansvar och ta ställning är otroligt viktigt. Som företag kan man få en stor påverkan, både på tillverkare, leverantörer och konsumtion. Varje dag påminns vi om att vi aldrig blir fullärda, att vi måste hålla oss lyhörda, flexibla, kritiska, ifrågasättande och ödmjuka inför just det faktum att det är omöjligt att göra allt rätt. Det är en process att ständigt utvecklas och såklart ha viljan och intresset att ständigt bli bättre. Så, tack för att du ser till att GreenLiving förblir just så – lyhörd, flexibel, ständigt under lärande, utveckling och förändring.

Nästa år blir ett lite annorlunda år, en liten Elsa ska komma i mars och du kommer få se mycket mer av både Rickard och Elizabeth när du besöker butiken. 2022 ska bli ett år då butiken mer ska rikta sig på ekonomisk hållbarhet – mer lösvikt, fler storpack och annat som gör att du kan göra fler medvetna val som också blir ekonomiskt hållbara.

Återigen, tack för att du finns och för att du gör att GreenLiving fortsätter utvecklas. Fortsätt efterfråga, ifrågasätta och såklart besöka oss. DU är fantastisk💚⭐. Vi önskar dig ett underbart nytt 2022 fyllt med roliga äventyr & spännande upptäckter.

Bästa hälsningar från Liz, Elizabeth och Rickard.

Fotograf: Peter från vår fantastiska granne Reboot (skomakeriet i Hantverksbyn)