Kategorier
Uncategorized

GreenLiving söker en ny ägare. 

Det här har inte varit ett lätt val. GreenLiving har under fyra års tid vuxit sig större och bredare och fått så många fina stammisar och samarbetspartners. Jag har dock insett att GreenLiving kräver och förtjänar mer kärlek och omvårdnad än vad jag har möjlighet att ge. Jag kommer i första hand göra annonsen här, eftersom det är stor sannolikhet att den nya ägaren till GreenLiving finns här, bland er följare. För att driva en sådan här butik – så krävs det ett personligt intresse & passion för att vilja göra skillnad.

GreenLiving är en fysisk ekobutik i den mysiga delen Hantverksbyn i Borlänge. Med ca 60 leverantörer i dagsläget har butiken ett brett utbud av varor för en grön medveten livsstil med fokus på oförpackat och minska konsumtionens fotavtryck. Med en vision att vara inspiratör för en grönare och till en mer hållbar livsstil. Just nu är det ett otroligt bra läge att ta över butiken inför att högskolan ska öppna som granne till butiken och kommer göra butikens läge mycket attraktivt. Butiken har vuxit sakta men säkert och organiskt utan investerare eller lån under dessa första år – nu är de investeringarna gjorda och det är nu nyckelfärdigt och redo för att fortsätta utvecklas.

Det finns även möjlighet för den nya ägaren till boende i Hantverksbyn. Är du intresserad skriver du ett mail till info@greenlivingblge.se där du berättar lite kort om dig själv och så bokar vi in till ett möte.

Jag hoppas GreenLiving kan hitta sin nya ägare <3 med det stora klimathotet och den hårda värld vi lever i behövs butiker som GreenLiving som kan visa på alternativ som både blir mer hållbart för miljön, för människan och som tar avstånd från det stora djurförtrycket. 

Vänligen respektera att vi båda två har fullt upp med butiken och inte vill ta frågor eller kommentarer om detta under den tiden vi har butiken öppen. 

Tack, vi hörs snart igen <3 

För dig som undrar, så förändrar detta meddelande inte något – vi fortsätter med butiken som vanligt och håller samma öppettider.
Tisdag – Fredag 12 – 18 och Lördag 10 – 14.
Varmt välkommen in <3