Agave Woven Soap Bag - Exfoliating Scrubber Tvålpåse

Buy this
  • 49,00 kr

Lösvävd agavefiber ger precis rätt mängd skrubb på kroppen. Agave odlas för en mängd olika användningsområden inklusive rep, mattor, mattor, till och med tequila och mezcal. Vår medium-mjuka fibervävda väska är lämplig för daglig vård av kroppen.


Tvålförlängare: Vår Agave-påse hjälper också till att ge tvålarna längre livslängd genom att låta dig använda små tvålskrot (bara fylla dina rester i påsen) och hjälper tvålen att torka helt mellan användning.


Använd den för naturliga tvålar: Naturliga handgjorda tvålar har en stor mängd glycerin (till skillnad från vanliga tvålar med stora varumärken), vilket gör dem fuktgivande. Glycerin kan dra vatten från omgivningen, så det är viktigt att hålla tvålen helt torr mellan användningen.


Så här använder du: Lägg tvålen eller tvålskrot i väskan, blöt påsen och skrubba kroppen med påsen i duschen. Skölj påsen lätt och häng för att torka där den torkar helt mellan användningen.


Anmärkningar: Eftersom det är ett naturligt material måste agave förbli torr mellan användningen för att förlänga dess livslängd. Byt ut var 2-4 månad eller desinficera genom att tömma påsen, tvätta i tvättmaskinen eller översta racket på diskmaskinen eller doppa i vinäger eller kokande vatten. Träpärlan har en polerad träbeläggning som kommer att bli sliten vid långvarig exponering i duschen, detta är normalt och påverkar inte produktens funktionalitet.