GreenLiving - VeganButiken i Borlänge

Bomullspads - Small 2st

Bumullspads - återanvändningsbar, tvättbar, tillverkad av ekologisk bomull.

Storlek: Small (7cm) 2st
Dessa kosmetiska pads är väldigt mjuka och trevliga. Det perfekta valet för sminkborttagning varje dag. Tätheten av sammet renar din hud perfekt så att den andas igen. De är återanvändbara sammetspads som är ett utmärkt alternativ till engångsbommulspads som slängs.


Dessa pads tvättar du med vanlig vit tvätt på 40-60grader. De är tillverkade av ekologisk bomull, inte kemiskt blekta eller färgade och är inte bara vänliga mot din hy utan även miljön.
Tillverkad i Indien.Tvätta med vanlig vit tvätt vid 40-60 ° C, Använd inte mjukmedel.Krympning upp till 5%.Ekologisk bomull planteras på ekologiska gårdar som följer tydliga regler för ekologisk mat och bomull, från frön till den slutliga produktionen av duken inklusive sömnad. Användning av giftiga kemiska medel under plantering eller produktion är förbjudet, eftersom det kan skada arbetarna och miljön. Genetiskt modifierade organismer är också förbjudna.Kläder av ekologisk bomull orsakar inte allergiska reaktioner.Till skillnad från syntetiska material (polyester, fleece) släpper organisk bomull inte plastmikrofiber under tvätt. Eftersom avloppsreningsverk inte kan hantera dessa mikrofiber, hamnar de i floder och hav, förorenar vatten och jord, vilket orsakar skador på djur och ibland hamnar på våra tallrikar.


INTYG

Ekologisk bomull, varifrån ditt nya sängkläder tillverkas, har odlats, producerats och certifierats enligt normerna för den internationella organisationen GOTS. Dessa standarder anger metoderna för odling av bomull, skörd och produktion av kläder och andra textilprodukter, inklusive färger, trådar och knappar, med beaktande av arbetstagarnas sociala och arbetsvillkor. Läs mer om odling och produktion av ekologisk bomull (på engelska).

Buy this
  • 39,00 kr
100 % SSL-säkrad