GreenLiving - VeganButiken i Borlänge

Diskmedelsblock / Dish washing block

Zero Waste Dish Washing Block ™ är ett diskmedel som ger ett rikt och löddrigt skum. Den tar bort hård smuts och fett i kärl, tallrikar och formar. Med tillsatt aloe vera är den också mild för dina händer. Helt oparfymerad och doftfri.


Du kan även använda den för städning i hela ditt hem. Ta bort fläckar på dina kläder, ta bort etiketter av burkar, ta bort mattfläckar, det är en riktigt mångsidig produkt.


Varje 7,5 oz dish block ™ bar kommer att hålla en lång tid.


Rekommenderas: Använd tillsammans med EcoCoconut-skrubberna till grytor och pannor, en slät svamp för tallrikar, skålar och koppar och en tvålkoppför att hålla det tömt och torrt mellan användningarna.


Hur man använder: Skrapa tallrikar för att ta bort överskott av fett och mat. Blöt svampen, för tallrikar, skålar och koppar, och gnugga blocket ™ för att skapa lödder. (Upprepa vid behov för att uppdatera löddret.) Tvätta föremålet och skölj det väl. Fungerar i varmt eller kallt vatten. Vi föredrar varmt vatten för bästa resultat. För krukor och kokkärl, använd en skrubber eller svamp.


Observera: Användning av en hård svamp på blocket kommer att ta ner den snabbare än med en mjuk svamp.Veganska Ingredienser:


Natriumkokoat *, Natriumkokoylisetionat *, Decylglukosid *, Quillaja Saponaria Extract **, Glycerin *, Aloe Vera, Renat vatten, Natriumkarbonat


* Rengöringsmedel från kokosnöt

** Från den sydamerikanska tvålbarksträd


Vegan. Palmfri. Sulfatfritt. Utan parabener. Doftfri.


Varning: Denna produkt är inte avsedd att skäras. Det är ett mycket solidt block. Det kan inte skäras i mindre bitar säkert.

Buy this
  • 149,00 kr
100 % SSL-säkrad