GreenLiving - VeganButiken i Borlänge

FOUNDATION LIGHT LATTE

Light latte har en lite kallare underton och är en väldigt ljus nyans som passar dig som har en väldigt ljus hudton. Kanske är du svarthårig med ljus hy eller åt det rödlätta hållet. Porslins-hy och glas-hud är också två ord man brukar använda i sammanhanget. Om man använder Light latte på vintern kan man byta till Soft latte på sommaren när man får lite färg, som är samma nyans men snäppet mörkare.

NATURLIG, inga utfyllnader, bara rena mineraler.


Burk med sil 3 gram / 0.10 fl oz


En underbar Foundation som blir sidenlen på huden och ger ett naturligt resultat. Jobba in med vår Kabukiborste i cirklande rörelser. Ju mer man tar, desto mer täckande. Foundationen går samman med hudens naturliga sebum som gör att det fäster men inte täpper igen. Vår Mineral foundation ger naturligt ett visst solskydd och är lätt bakteriedödande utan att torka ut vilket gör att det fungerar bra även på Rosacea och acnehud mm.


Foundation är basen i all makeup och är till för att jämna ut din hudton och dölja orenheter i hyn. En bra mineral foundation är lagom täckande och utan tillsatser så att den låter din hud andas. Talk och liknande utfyllnadsprodukter kan täppa till dina porer så att du får problem med oren hud på sikt. Mineral makeup är lätt lugnande och går därför att använda på alla hudtyper då den inte torkar ut din hud. Ger också ett visst skydd mot solen men det beror helt på hur mycket produkt man använder.

Buy this
  • 349,00 kr
100 % SSL-säkrad