GreenLiving - VeganButiken i Borlänge

Hand & Nail cream 75ml

Eco Genom Sonya Hand & Nail Cream ger supermjuk hud, starka naglar.

En vacker certifierad organisk hand & nagelkräm som är utformad för att fylla på och hålla kvar fukt på huden. Ej fet, superabsorberande och tillverkad med endast de snällaste organiska och naturliga botaniska aktiva ingredienserna som är kända för att lugna, hydrera och hjälpa till att återställa hård, torr och stressad hud.

Vår första INTE FÖR VINST PRODUKT. 100% av Eco Av Sonya Driver vinster från försäljningen av denna hand & nagelkräm går direkt till RAFIKI MWEMA.

Eco By Sonya Driver Hand & Nail Cream för Rafiki Mwema är speciellt utformad för att ge dig super mjuk hud och starka naglar.

Det lugnar, hydraterar och återställer grov, torr och stressad hud.
Fantastiska botaniska aktiva och vitaminer för att ge din hud ett återupplivat, glödande, ungdomligt utseende.
Förpackad med antioxidanter och fettsyror.
Vi är stolta över att bara använda certifierade ekologiska och 100% naturliga ingredienser, är giftfria, cruelty free, veganska och gjorda i Australien.


Vi använder endast de snällaste ekologiska och naturliga ingredienserna:

Organic Mango Butter är en naturlig källa till vitamin A och minskar fina linjer och rynkor för ett glödande och ungdomligt utseende. Det lugnar huden och fuktar utan att vara fet.

Ekologisk havs hagtorn är också en stor källa till vitaminer och mineraler för din hud, samtidigt som den fylls med antioxidanter och fettsyror. Det hjälper till att minimera förlust och återställer grov och stressad hud för att bli smidig och smidig.

Buy this
  • 229,00 kr
100 % SSL-säkrad