GreenLiving - VeganButiken i Borlänge

Hevea Badleksak Naturgummi Valen Harald

  • 100% naturligt gummi
  • Färgkontrast stimulerar barnets syn
  • Giftfri, plastfri, fri från BPA, PVC
  • Helgjuten - förhindrar bakterietillväxt
  • Sprutar vatten

"Badtid är det perfekta tillfället för barn och föräldrar att ha kul och leka ihop och vi är säkra på att vi har hittat deras nya bästa undervattensvän. Om du vill att ditt barn ska ha roligt utan gifter i poolen eller badkaret, måste du träffa den bedårande HEVEA® Valen Harald. Den är gjord för timmar i vattnet och kan stänka vatten - precis som de riktiga valarna! Du kan också använda den för att skopa och hälla vatten om och om igen.

Alla HEVEA® Ocean-badleksaker kan också fästas mjukt och glida på platta ytor såsom sidan eller botten av badkaret - de är gjorda för att underhålla!

I haven är detväldigt svårt för valar att undkomma plast, men i badkaret kan och borde definitivt barn undvika det. Harald är tillverkad av naturgummi som är lika naturligt som havets jätte. De är växtbaserade, helt plastfria och giftfria. Dens vackra grå färg är naturligtvis godkända för matkontakt av FDA (U.S. Food and Drug Administration).

Den här sötisen är gjord med HEVEA: s helt nya och innovativa stängningsmekanism, som förhindrar inre mögel. Allt du behöver göra är att öppna magen till Harald och torka efter användning. Nästa gång den kommer i badkaret igen kan den tätas med samma mekanism och börja stänk igen.

Denna söta vän kommer bli en bra hit för både föräldrar, barn och för planeten.

Säg ja till ett giftfritt bad och lägg de sötaste djuren i ditt badkar!"

Buy this
  • 229,00 kr
100 % SSL-säkrad