GreenLiving - VeganButiken i Borlänge

Living Naturally Ayurvedic Soapnut Shampoo Bar 90g

Med hjälp av ayurvediska principer och ingredienser kommer denna solida shampoobar att rensa och lugna ditt stressade, torra, livlösa kliande hår och hårbotten. Shampoot har en stark pepparmynts träig, rökig arom. Bra för: Rengöring och kondensering. Lämplig för alla hår / hudtyper speciellt för kombination oljig mjäll akne utsatt fläckig eller skadad hår / hud / hårbotten.


ORGANISKA WILDCRAFTED SOAPNUTS har använts i ayurvedisk medicin i århundraden för att behandla känsliga hudexemhår och hårbottenproblem. Tvålen har mjukgörande egenskaper samt en mild antibakteriell och antimikrobiell funktion och därför har de använts i Ayurveda för att behandla infektioner och för att hålla huden / hårbotten fri från bakterier.


AMLA används i oljebaserad tonik eller i pulverform för att ge hårrötter ökad styrka. I hudvård ger ansiktsmasker med Amla-pasta näringsämnen och minskar dullness. Det är också en rik källa till essentiella fettsyror som tjänar till att hålla hårsäckarna starka och närma håret från rötterna.SHIKAKAI är mycket hög i vitamin C samt vitamin A D E och K antioxidanter som är väsentliga för en hälsosam och snabb hårväxt. Dessa vitaminer ger hårsäckarna med de nödvändiga mikronäringsämnena för att hjälpa håret att växa snabbt och friskt. Shikakai har mycket låga pH-nivåer vilket innebär att ditt hår inte kommer att avlägsnas av dess naturliga oljor och fungerar också som en naturlig detangler.


NEEM är känt i Ayurveda för sin kraftfulla effekt vid bekämpning av sjukdomar. Dess egenskaper är naturligt antibakteriella antifungala och antivirala. I hårvård neem främjar skinnande friskt hår bekämpar torrhet i hårbotten och kämpar hårbotteninfektioner och mjäll. Otunnad neemolja hjälper till att behandla huvudlöss.


CADE OIL har använts i århundraden för att suga hud- och hårbottenproblem som psoriasis mjäll och eksem på grund av att det är antifungala antiinflammatoriska och antibakteriella egenskaper. Cade Oil har en vackert stark rökig woodsy arom.

Buy this
  • 98,00 kr
100 % SSL-säkrad