GreenLiving - VeganButiken i Borlänge

Living Naturally Rhassoul & Rosemary Shampoo 90g

För hår, ansikte, händer, kropp.


sls fri, palmolje fri.


I århundraden har rhassoul lera använts i den gamla världen som en värdefull skönhetsingrediens. människor från antika egypten, norra afrika, rom, grekland och turkiet har alla fått av de många skönhetsfördelarna med rhassoul lera för hår . Rhassaul är en naturlig lera som bryts i atlasbergen i norra Afrika. Det har blivit brukad sedan 800-talet och är mycket rikt på många mineraler, inklusive kiseldioxid, järn, magnesium, kalium, natrium, litium och spårämnen.


+ Rhassoul-lera - vi bestämde oss för att skapa ett rhassoul-lera-schampo på grund av det är hållbarhet och det är etik . men kolla fördelarna med hår och skönhet: det hjälper till att exfoliera död hud och balansera sebumsekretion på huden vilket hjälper till att kämpa för mjäll. saponinhalten i rhassoul ler gör det till ett bra schampoalternativ. saponiner är naturliga rengöringsmedel som finns i vissa växtmaterial som bildar en slags skum när de blandas med vatten. Rhassoul lera rensar och gör håret mjuk, silkeslen, glänsande och hanterbar! när du använder den som en hårmask, fungerar den som en naturlig balsam för att ge den extra silkiness som ditt hår förtjänar!


+ rosmarin - har använts i århundraden för att inte bara stimulera hårväxten utan också fördröja graviditeten. listade nedan är de olika sätten på vilka örten främjar sund hårväxt. rosmarinolja kan motverka håravfall genom att stimulera blodcirkulationen i hårbotten, vilket i sin tur främjar hårväxten. Dess höga näringsvärde och antiinflammatoriska egenskaper gör det till en utmärkt ingrediens för att närma hårsäckarna och lugna hårbotten. Det har också smärtstillande egenskaper som gör det till ett bra botemedel mot lugnande inflammerade skaltor. Det är känt att tjocka håret och lägga till glans och används ofta av människor som har tunt, lustlöst hår.

Buy this
  • 119,00 kr
100 % SSL-säkrad