GreenLiving - VeganButiken i Borlänge

Multitvål - Shampo och kroppstvål - Ylang Ylang & Lemongrass

FETT HÅR & HUD, Ekotvål Exotisk Ylang Ylang & Citrongräs, Kakao- & Sheasmör ,Guld & Blommor

Så otroligt fin Handgjord Ekotvål. Doft av mild Ylang Ylang med en blommig och fyllig doft som påminner om hägg, jasmin och syren. Den lättas fint upp av Citrongräs.


HUD YLANG YLANG: Den är antiseptisk och sägs reglera talgproduktionen.


HÅR YLANG YLANG: Oljan ger glans åt håret, sägs stimulera hårbottnen och hjälpa mot seborré genom att reglera talgproduktionen.


MOOD YLANG YLANG: Doften av Ylang Ylang anses inom aromaterapi som lugnande, används i massageoljor för att kroppen och sinnet ska släppa spänningar och stress; lindra oro och ångest. En av de mest använda oljorna i aromaterapi, för att den är lugnande, avslappnande och afrodisierande


En krämig och ljuvlig tvål med härligt lödder. Kakaosmöret tillsammans med sheasmöret tillför i Ekotvålen en extra krämig, lyxigt lödder. Kakaosmöret är rik på naturligt fett som härrör från kakaobönor som finns inne i kakao / kakao-trädet. Används den på kroppen så smälter kakaosmöret vid kroppstemperatur som lugnar en torr och känslig hud samtidigt som du reducerar och förebygger ärr och oönskade märken.


Ekotvålen är toppad med guld, trollhassel och ljuvliga blommor. Hudvårdande, passar till hårtvätt, rakning, kropp och tvätta händer.


Allt från Mood ska vara miljövänligt men att allt är tillverkat med stor portion kärlek. Från början till slut.


OBS: FÄRSKVIKT CA 110 GRAM

Buy this
  • 125,00 kr
100 % SSL-säkrad