GreenLiving - VeganButiken i Borlänge

Organic Face Tan Water 100ml

REVOLUTIONÄR TONER OCH SJÄLV-TANNING ANSIKTSVATTEN


Face Tan Water är en gradvis flytande brun-utan-sol, speciellt skapad för ansikte, nacke och dekolletage. Face Tan Water bygger upp en vacker glöd, skapar en ungdomlig utstrålning och till och med minskar behovet av att bära fundation! Den innehåller inget artificiellt och är fritt från syntetiska ingredienser. I stället är det tillverkat med endast certifierade ekologiska och naturliga ingredienser från Mother Nature. Face Tan Water är också vegan och Cruelty Free!

För att bevara solbrännan på ditt ansikte året runt, utan solens skadliga strålar, applicera Face Tan Water 2-3 gånger i veckan. Eftersom Face Tan Water är non-comedogenic, är det formulerat för att låsa fukt utan att täppa till porer. Den här revolutionerande produkten tilldelades GOLD i 2016 UK Pure Beauty Awards som den bästa nya solvårds- och brun-utan-sol produkten.


Lägg enkelt Face Tan Water ™ till din skönhetsrutin - släpp din foundation och få en solskön glöd med Face Tan Water ™ istället!

FANTASTISKA TANVATTEN ™ SIGNATURINGREDIENSER
Aloe Vera
apelsinskal
Rose pelargon
INGA Dolda otäcka ingredienser!

Face Tan Water ™ innehåller inte ...
INTE orange eller syntetiska färgämnen
INGA syntetiska ingredienser
Och definitivt INGEN galen fake brun-utan-sol lukt!Vårt sortiment av kroppsvårdsprodukter är gjorda med ekologiska och naturliga ingredienser. Certifierad av Organic Food Chain Australia, Acredited Toxic Free av Safe Cosmetics Australia
Eco Tan är stolt Vegan, licensierad av PETA och ackrediterad av Choose Cruelty Free


ANVÄNDNING:

För bästa resultat rekommenderar vi att du applicerar Face Tan Water till ren, torr hud precis som en toner. Det är där det passar in i din rutin. Applicera 2 -3 gånger per vecka för strålande glöd.

Använd några dagar i rad för att bygga upp den önskade färgen sedan räcker 2 -3 gånger per vecka, för att behålla din solbränna.

Exfoliera minst 24 timmar innan ansiktsvatten appliceras, du behöver bara exfoliera en gång i veckan, eftersom våra organiska självbehållare behöver en viss mängd döda hudceller att hålla sig till.

Använd bara fingrarna för att applicera, eftersom en bomullsrondell suger pp vätska. Den innehåller inget syntetiskt eller konstgjort, så det kommer inte att fläcka dina händer.

Du ska se ett tunt vätskeskikt på huden.

Eco by Sonya (Eco Tan) är ett hälsosamt alternativ utan dolda skadliga kemikalier. Eco by Sonya (Eco Tan) skapade Australiensisk historia genom att bli det första och enda företag inom brun utan sol som blivit certifierat ekologiskt av certifierings-organet Organic Food Chain (O.F.C), som följer Australiens myndighet inom ekologiska och biodynamisk norm. Eco by Sonya (Eco Tan) är certifierade Cruelty Free och deras produkter inte är provade på djur! Färgen i produkterna är utvunnen från kakao (choklad) så produkten innehåller inga orangea eller gröna toner. Eco Tan innehåller inte heller syntetiska eller genmodifierade ingredienser (GMO).

Buy this
  • 379,00 kr
100 % SSL-säkrad