Pranarôm Apricot Kernel Nut vegetable Oil (Prunus armeniaca) 50 ml 4536

Köp
  • 132,00 kr
  • 3 Kvar

APRIKOSKÄRNOLJA. Återfuktar, ger lyster, förbereder huden för solen. ANVÄNDS FÖR: ANSIKTSREGNGÖRING, TORR HY, KÄNSLIG HY, TRÖTT/LIVLÖS HY, MASSAGE ...


Aprikosolja är en av de skonsammaste och mångsidigaste vegetabiliska oljorna. Oljan tolereras väl och passar alla, även barnets känsliga hud. Tack vare sin neutrala doft, användarvänlighet och hudvårdande egenskaper är aprikoskärnolja en lämplig bärolja för många eteriska oljor.

Pranarôm aprikoskärnolja innehåller två tredjedelar av enkelomättade fettsyror (Omega 9) och något mindre än en tredjedel av omega-6-fettsyror samt beta-karoten (en föregångare till vitamin A), vitamin E, fytosteroler och antioxidanter.

  • Vetenskapligt namn: Prunus armeniaca
  • Kallpressad vegetabilisk olja
  • Ursprungsland: Turkiet
  • 100% Ren
  • Ekologiskt certifierad
  • Färg: Ljusgul
  • Doft: Diskret och neutral
  • Absorberas snabbt

Vi rekommenderar aprikoskärnolja speciellt för följande användning:

  • Ansiktsrengöring, sminkborttagning – skonsam, mjuk olja som smälter bort sminket
  • Ansiktsolja för torr, irriterad och trött hy – Återfuktar, gör huden mjuk och len, ger lyster
  • Kroppsolja för känslig och irriterad hy – Lugnar ner, återfuktar, gör huden mjuk och len
  • Massage – spädbarn, barn och vuxen känslig hy
  • Basolja till eteriska oljor

INCI : Prunus armeniaca*, Tocopherol (naturlig E-vitamin) *ekologiskt certifierad

EKOLOGISKT CERTIFIERAD KOSMETIKPRODUKT