GreenLiving - VeganButiken i Borlänge

Rakhyvel (Safety razor)med bambuhandtag

För honom och henne

Stadig och håller länge

Zero Waste - ersätter engångsrakhyvlar

En del i vår Zero waste produktkategori.


Bambaw Safety Razor

Återgå till traditionell plastfri rakning med Bambaws eleganta rakkniv.


Rakhyveln med nollavfall från Bambaw ger en nära rakning för både män och kvinnor.


Varje rakkniv är av en unik bambusstam. Därför har varje handtag något olika färger och mönster.


Rakhyveln av bambu

Med ett långt bambuhandtag för att säkerställa ett säkert grepp är vår unika bambu rakkniv utmärkt för att raka ansiktet och kroppen. Oavsett om det används i dusch, badkar eller över diskhon: Det långa bambuhandtaget kommer att förbli gripande.


En bättre rakning med Bambaw

En värdelös marknadsföringskamp har lett till att rakknivar har bäddat in 5 blad. Att många blad irriterar huden och gynnar inåtväxt hår. Allt du behöver är ett rakkniv för att uppnå den perfekta rakningen.


Perfekt för nybörjare

Bambawsäkerhetskniv är idealisk för nybörjare. Den är utformad för enkel användning och den stängda kammen gör den mindre aggressiv än en öppen kam. Rakning med den miljövänliga rakkniv skiljer sig från en rakkniv. Därför ingår en komplett och illustrerad bruksanvisning online.


Vad finns i boxen?


1 Bambawsäker rakkniv

1 Astra rakblad

1 Fördjupad digital användarmanual


Zero Waste effekt

Rakning: De flesta av oss gör det. Tyvärr kastas miljarder plastrakhyvlar varje år. De kan inte återvinnas, eftersom metallen är inbäddad i plast. Så all denna plast bränns eller hamnar i naturen. Detta är en katastrof för miljön. Lyckligtvis finns det bättre alternativ.


Rakning med nollavfall med rakhyvel

Traditionella rakhyvlar är ett effektivt byte för plastfri rakning. Dessa rakknivar med nollavfall användes allmänt före massproduktionen av rakknivar för engångsbruk. Stora rakningsföretag, som bara hade vinst i åtanke, glömde den traditionella rakkniv. Fortfarande är rakknivarna med nollavfall det bästa alternativet till rakknivar, både för män och kvinnor.


Ett återvinningsbart blad

Rakhyvlarna med nollavfall använder ett enda blad tillverkat av rostfritt stål. Således är bladen lätt återvinningsbara. Hur ofta bladen behöver bytas beror på rakfrekvens och hårtyp, detta kan variera från några veckor till månader. Rakblad med dubbla kanter är ekonomiska och kan köpas i de flesta stormarknader eller online.

Buy this
  • 269,00 kr
100 % SSL-säkrad