GreenLiving - VeganButiken i Borlänge

Winter Skin 200ml

En ekologisk gradvis brun-utan-sol-lotion, Winter Skin®. Bäst av allt är det en fuktkräm, så det hjälper inte bara att bygga en solskön glöd, det är också väldigt närande för din hud.

Oavsett vädret och vart du än går, är Winter Skin® din korta väg till en fantastisk bronsglöd i varje säsong! Tillverkad av ekologiska och naturliga ingredienser, Winter Skin® är lämplig för både ansikte och kropp. Tilldelas Cosmo topp Pick Beauty Award 2016 och SHOP Til You Drop Genius Award!

Winter Skin® Organic Self Tanning Lotion är utformad för att ge omedelbara resultat så att du kan känna dig bekväm med ditt val av daglig färghantering. Som ett resultat, med dagliga applikationer av Winter Skin® fuktighetskräm, kan du enkelt bygga till din önskade solbränna. Även om du har hud som Snövit, kan du få en gyllene en underbar solskön glöd under några dagar!

WINTER SKIN® Signatur Ingredienser
Aloe Vera
Kakao
Vindruvskärnextrakt
Rose pelargon
Inga gömda nasties!

Eco Tan har alltid hälsan hos din hud och kropp i åtanke. Winter Skin® brun-utan-sol lotion är fri från syntetiska dofter, giftiga ingredienser och konstgjorda orangefärgade färgämnen.Vårt sortiment av solbränna och kroppsvårdsprodukter är gjorda med 100% ekologiska, naturliga ingredienser. Certifierad av Organic Food Chain Australia
Acredited Toxic Free av Safe Cosmetics Australia
Eco Tan är stolt Vegan, licensierad av PETA och ackrediterad av Choose Cruelty Free

Buy this
  • 359,00 kr
100 % SSL-säkrad